خرما سرشار از ترکیبات فنلی است، مواد موثره در گیاهان که می توانند به عنوان آنتی اکسیدان عمل کرده و با عوامل بیماری زا در بدن شما مبارزه کنند. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که از آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد مضر جلوگیری می کنند.
رادیکال های آزاد بسیار واکنش پذیر مولکول های ناپایداری هستند که می توانند خطر ابتلا به بیماری هایی مانند زوال عقل، آلزایمر، بیماری های قلبی و سرطان را افزایش دهند.
تحقیقات منتشر شده در سال 2019 در مجله Pharmacy and BioAllied Sciences نشان داد که فعالیت آنتی اکسیدانی خرمای ربی در تبریز که در مرحله رسیدن رشد هستند، بالاترین میزان را دارد.
مطالعات همچنین نشان داده است که برخی از انواع خرما می توانند با میکروب هایی مانند استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس سرئوس و اشریشیا کلی مبارزه کنند.
توجه به این نکته ضروری است که نگهداری صحیح خرما نقش بسزایی در حفظ آنتی اکسیدان های میوه دارد. حتماً آنها را در یخچال یا مکانی خشک و خنک نگهداری کنید تا از محتوای آنتی اکسیدانی محافظت کنید.
فیبر را برای کمک به هضم شما فراهم می کند
همانطور که در بالا ذکر شد، خرما منبع عالی فیبر است. فیبر فواید زیادی برای سلامتی دارد، مانند تثبیت سطح قند، کاهش خطر بیماری قلبی، کاهش خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان، افزایش باکتری های خوب روده و تقویت حرکات روده.
بر اساس یک بررسی در سال 2021 که در Clinical and Experimental Gastroenterology منتشر شده است، یک رژیم غذایی با فیبر بالا همراه با آب فراوان به حرکت اشیا در دستگاه گوارش شما کمک می کند.
نتایج مثبت کار و تحویل را ترویج کنید
در تلاش برای کاهش عوارض زایمان و زایمان، محققان اثرات مصرف خرما را بر مراحل مختلف زایمان و زایمان بررسی کرده اند.
خرما حاوی چندین اسید چرب است که به تولید پروستاگلاندینها کمک میکند که با افزایش انقباضات و رسیدن دهانه رحم، روند زایمان را تسریع میکنند. خرما علاوه بر پروستاگلاندین ها دارای ترکیباتی است که برای شروع انقباضات روی گیرنده های اکسی توسین می چسبد.