هلو زعفرانی در تهران موجب شد کارتن خوابی میلیاردر شود

جالب است بدانید هلو زعفرانی در تهران اغلب ملکه میوه ها نامیده می شود. زیبایی آن تنها با طعم و بافت لذت بخش آن پیشی گرفته است. درختان هلو به مراقبت قابل توجهی نیاز دارند، با این حال، ارقام باید با دقت انتخاب شوند.

شلیل ها اساساً هلوهای بدون رنگ هستند و مانند هلو رفتار می شوند. با این حال، رشد آنها نسبت به هلو چالش برانگیزتر است. اکثر شلیل ها فقط مقاومت متوسط تا ضعیفی در برابر لکه های باکتریایی دارند و درختان شلیل به اندازه درختان هلو به سرما مقاوم نیستند.

(در پنجره جدید باز می شود) چند درخت برای کاشت
کاشت درختان بیشتر از آنچه که بتوان از آن مراقبت کرد یا مورد نیاز است، باعث هدر رفتن و پوسیده شدن میوه می شود. اغلب یک درخت هلو یا شلیل برای یک خانواده کافی است. یک درخت بالغ به طور متوسط 3 بوشل یا 120 تا 150 پوند میوه تولید می کند.

هلو

ارقام هلو و شلیل دارای طیف وسیعی از تاریخ رسیدن هستند. با این حال، میوه از یک درخت برای حدود یک هفته برداشت می شود و می توان آن را برای حدود یک هفته دیگر در یخچال نگهداری کرد.

در صورت کاشت بیش از یک درخت، ارقام با تاریخ بلوغ نامتقارن را انتخاب کنید تا فصل برداشت طولانی شود. برای کمک به تعیین زمان رسیدن معمولی ارقام هلو و شلیل  علاوه بر شکل استاندارد میوه هلو، انواع دیگری نیز موجود است. هلوهای پنتو رنگ های متنوعی دارند و مسطح یا دوناتی شکل هستند.

در برخی از ارقام پنتو، گودال در خارج است و می توان آن را بدون بریدن از هلو بیرون انداخت و حلقه ای از میوه به جا گذاشت.

ارقام هلو با رنگ: سفید یا زرد و گوشت: ذوب یا غیر ذوب توصیف می شوند. ارقام با گوشت در حال ذوب با بلوغ نرم می شوند و ممکن است هنگام برش لبه های ناهمواری داشته باشند.

هلوهای ذوب شده نیز به عنوان سنگ آزاد یا کلنگ استون طبقه بندی می شوند. هسته های موجود در هلو آزاد به راحتی از گوشت جدا می شوند. هلوهای کلنگستون دارای گوشتی غیر آزاد کننده هستند.

هلوهای غیر ذوب سنگی هستند، گوشتی زرد و بدون رنگ قرمز در نزدیکی چاله دارند، پس از برداشت سفت می مانند و عموماً برای کنسرو استفاده می شوند.