همانطور که اشاره شد، مربا انجیر خانگی دارای کالری بالایی است، بنابراین خوردن آن به مقدار زیاد، به ویژه برای بیماران دیابتی و کسانی که مراقب وزن خود هستند، خطرناک است.
در انجیر و مربا حاوی استخوانهای ریزی است که میتواند بین دندانها، سوراخهای دندان و غیره گیر کند. انجیر در ترکیب با مقدار باورنکردنی شکر در ترکیب محصول میتواند باعث ایجاد پوسیدگی و سایر مشکلات دندانی شود. بنابراین، پس از خوردن شیرینی انجیر، باید دندان های خود را کاملا مسواک بزنید.
انجیر نیز مانند هر محصول شیرین و به خصوص اگر یک خوراکی ناآشنا باشد، می تواند عامل ایجاد واکنش آلرژیک باشد که خود را در کهیر نشان می دهد. اگر برای اولین بار میوه یا مربا می خورید، با وعده های کوچک شروع کنید.
میوه را در دوره مسمومیت و با روده ضعیف مصرف نکنید. متاسفانه خاصیت ملین انجیر باعث اسهال می شود.
یکی دیگر از پزشکان بزرگ سوئیسی، پاراسلسوس، استدلال کرد که هر محصولی می تواند دارو یا سم باشد، همه چیز فقط در دوز آن است. مربای انجیر را در حد اعتدال میل کنید و فقط فایده دارد.
طرز پخت مربای انجیر
پخت مربا از انجیر هیچ تفاوتی با غذاهای مشابه دیگر میوه ها ندارد. میوه های پوست کنده انجیر را باید به دو یا چهار قسمت برش دهید، با شکر بپوشانید، بگذارید چند ساعت بماند.
سپس باید ترکیب را به جوش بیاورید، از روی حرارت بردارید، خنک کنید – بنابراین سه بار. تکه های انجیر بعد از کاراملی شدن شبیه مارمالاد می شود.
برای بار سوم، مربای در حال جوش را در شیشه های استریل شده بریزید، رول کنید. مربا به همین ترتیب پخته می شود، با این تفاوت که ابتدا میوه ها باید آسیاب شوند تا به یک توده همگن تبدیل شوند.
برای اینکه مربا مواد مغذی بیشتری را حفظ کند، بهتر است انجیر را با شکر بریزید و در ظروف پلاستیکی بگذارید و فریز کنید. در زمستان، مربا نه تنها با مزایای حفظ شده، بلکه با عطری باورنکردنی نیز شما را خوشحال می کند!
انجیر – میوه شگفت انگیزی است که بیش از صد گونه دارد. انجیر در پزشکی، آرایشی و بهداشتی و پخت و پز بسیار استفاده می شود. مربای انجیر را بجوشانید و همیشه سالم باشید!