مادری از فلفل قرمز پودری در سرلاک بچه استفاده می کند

شواهدی برای اثرات مصرف ادویه بر سلامتی کافی نیست، تنها یک مطالعه بزرگ مبتنی بر جمعیت و هیچ گزارشی از اروپا یا آمریکای شمالی وجود ندارد.

هدف ما تجزیه و تحلیل ارتباط بین مصرف فلفل قرمز پودری تند و مرگ و میر، با استفاده از یک گروه آینده نگر مبتنی بر جمعیت از نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه (NHANES) III، یک نمونه معرف از بزرگسالان غیرموسسه ای ایالات متحده بود که در آن شرکت کنندگان مورد بررسی قرار گرفتند.

از سال 1988 تا 1994. فراوانی مصرف فلفل قرمز تند در 16179 شرکت کننده حداقل 18 سال اندازه گیری شد. مرگ و میر کلی و علت خاص معیارهای پیامد اصلی بودند.

طی 273877 نفر-سال پیگیری (میانگین 18.9 سال)، در مجموع 4946 مرگ مشاهده شد. مجموع مرگ و میر برای شرکت کنندگانی که فلفل قرمز تند مصرف کردند 21.6٪ بود در مقایسه با 33.6٪ برای کسانی که مصرف نکردند (کاهش خطر مطلق 12٪؛ خطر نسبی 0.64).

فلفل

با تنظیم برای ویژگی های جمعیت شناختی، سبک زندگی، و بالینی، نسبت خطر 0.87 بود (P = 0.01؛ 95٪ فاصله اطمینان 0.77، 0.97). مصرف فلفل قرمز تند با کاهش 13 درصدی خطر مرگ آنی همراه بود.

روندهای مشابه، اما از نظر آماری غیر معنی دار برای مرگ و میر ناشی از بیماری عروقی مشاهده شد، اما نه از علل دیگر. در این مطالعه آینده نگر مبتنی بر جمعیت بزرگ، مصرف فلفل قرمز تند با کاهش مرگ و میر همراه بود. فلفل قرمز تند ممکن است یک جزء مفید از رژیم غذایی باشد.

نقش رژیم غذایی در سلامتی به طور فزاینده ای مرتبط و مورد بررسی قرار گرفته است. در 40 سال گذشته، تعداد مقالات PubMed فهرست‌بندی رژیم غذایی حداقل 700 درصد افزایش یافته است. در حالی که بیشتر تمرکز بر روی مواد مغذی درشت و ریز مغذی بوده است، جنبه های گوارشی نیز مورد بررسی قرار گرفته است.

کاهش وزن اغلب با پودر فلفل قرمز کمک می شود، زیرا کپسایسین به بدن کمک می کند تا چربی بسوزاند و از احساس گرسنگی جلوگیری می کند. علاوه بر این، به متابولیسم کمک می کند تا سریع کار کند و همچنین به بدن در ایجاد گرما کمک می کند.

پودر فلفل قرمز برای کمک به عملکرد شناختی، بهبود جریان خون و کمک به بدن برای ایجاد هموگلوبین بیشتر شناخته شده است. این بدان معنی است که می تواند به بدن کمک کند تا سطح اکسیژن را متعادل کند.